Text Size

O nama

Tvrtka Grafičke usluge Čulić utemeljena je 1995. godine. Od samog početka pa do danas naša djelatnost usmjerena je u više grana grafike (digitalni tisak, sitotisak, tampon tisak, tisak velikih formata, termo tisak, izrada reklama; svijetlećih i običnih, oslikavanje vozila i izloga...).Kvalitetnim proizvodima i prihvatljivom cijenom, prateći razvoj kompjutorske tehnologije i printera za veliki format, a ujedno držeći se tradicionalnih načina tiska, postali smo prepoznatljivi na području Splitske županije.

Grafičke usluge "Čulić" obiteljski je obrt, s tradicijom od preko 30 godina. Zapošljava 4 djelatnika u stalni radni odnos. Tvrtka je smještena u 100 m2 vlastitog poslovnog prostora u Ulici Bruna Bušića u Splitu.Poslovna politika tvrtke je da obuhvati što veći asortiman proizvoda na području reklamiranja, kako bi kupcu omogućila da svoje potrebe i želje zadovolji na jednom mjestu. Ponuda usluga se sastoji od izrade posjetnica i pečata, natpisnih ploča, putokaza, izrade samoljepljivih natpisa, kaširanja i plastificiranja forma, i sl.

Kvaliteta, profesionalnost i odgovornost prema potrošačimai suradnicima, vrijednosti su koje su oduvijek činile sastavni dio nasi koje su stvorile povjerenje u proizvode i usluge.